Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

UNIBET

Astazi am ales sa joc un singur bilet deoarece dupa dupa surprizele de aseara, in aceasta ultima etapa se poate intampla orice. Biletul de astazi e format dintr-un meci de fotbal si unul din handbal.

Shakhtar Donetsk - O. Lyon

cota2.ro

Meci de totul sau nimic pentru cele doua echipe. Ucrainienii au nevoie de succes in fata francezilor pentru a merge mai departe in timp ce francezii se multumesc si cu un rezultat de egalitate. Cu siguranta gazdele vor incepe mai tare meciul, iar oaspetii vor incerca sa speculeze greselile pe contraatac. Ma astept la un meci deschis cu foarte multe faze de poarta si bineinteles goluri cum de altfel am avut si in partida tur dintre cele doua echipe incheiata 2-2.

Romania - Ungaria

Romania isi joaca calificarea in careul de asi de la Campionatul European de Handbal Feminin, astazi, impotriva marei rivale, Ungaria. Tricolorele se multumesc si cu un egal in aceasta partida deoarece avem nevoie de un singur punct pentru a fi sigure de calificare impotriva unei echipe decimate a Ungariei cu foarte multe absente. Romania a suferit aseara in partida cu Spania, iar defensiva a fost destul de slaba. Sper ca astazi totul sa mearga perfect si sa avem parte de o calificare in semifinale.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Shakhtar Donetsk vs O. Lyon
Pronostic:
GG
Cota
1.44
Romania vs Ungaria
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.40
Cota finala: 2.02
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro