Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

UNIBET

Besiktas JK - Malmö FF

Ambele echipe au sanse la calificare si ma astept la un meci spectaculos mai ales ca pe stadionul turcilor se anunta o atmosfera foarte apasatoare pentru suedezi. In tur, Malmo s-a impus cu 2-0 si ma astept ca Besiktas sa se impuna in acest meci. Avand in vedere ca e un meci decisiv pentru calificare, ma astept la un meci cu goluri deoarece defensivele ambelor echipe au dovedit ca sunt nesigure.

cota2.ro

SK Rapid Vienna - Glasgow Rangers

Aceeasi situatie si la acest meci. Ambele echipe au sanse la calificare si ma astept la un meci spectaculos. Atmosfera de pe stadionul austriecilor este una superba, dar echipa lui Steven Gerard a crescut foarte mult si joaca un fotbal foarte placut ochiului. Daca in prima repriza o sa se marcheze, cu siguranta si in a doua repriza o sa vedem goluri.

Akhisar Bld Spor - Standard Liege

Turcii nu au nicio sansa la calificare in timp ce echipa la care evolueaza Razvan Marin are nevoie de un succes si ca rusii de la Krasnodar sa o incurce pe Sevilla. Se fac tot felul de calcule in aceasta grupa. Am ales totusi sa merg din nou pe goluri si cred ca o sa avem parte de multe schimbari ale tabelei deoarece turcii joaca destul de bine acasa si cam marcheaza aproape meci de meci.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Besiktas JK vs Malmö FF
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.26
SK Rapid Vienna vs Glasgow Rangers
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.25
Akhisar Bld Spor vs Standard Liege
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatic
Cota
1.30
Cota finala: 2.05
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro