Ponturi Pariuri Fotbal Concordia Chiajna vs Poli Iași

BETANO

Prieteni, ultimele bilete pe care le-am postat au fost un adevărat boom în materie de profit. Astăzi voi miza iar pe un bilet cu miză 10/10 deoarece am niște argumente solide.

Alexandru Tudor va fi arbitrul partidei dintre Concordia Chiajna și Poli Iași, care deschide etapa din Liga 1. Nu mă interesează să îmi bat capul cine va câștiga sau câte goluri se vor înscrie, cert este că pentru legendarul arbitru este meciul de retragere, acesta depășind limita de vârstă, cu tot cu derogarea de 2 ani.

cota2.ro

În mod normal, la partida de retragere nu vrei să lași impresie proastă, iar ultimele 3 partide arbitrate în Liga 1 parcă au fost o repetiție pentru Sandu din acest punct de vedere:

  • Astra vs Craiova - 1 cartonaș galben
  • Poli Iași vs Sepsi - 1 cartonaș galben
  • Călărași vs Astra - 2 cartonașe galbene

Linia de over/under la cartonașe pentru această partidă este setată la 5.5 în Betano, casa de pariuri care îți oferă cea mai variată ofertă de pariere pe Liga 1 și un Bonus de 500 de Lei dacă îți deschizi un cont nou aici >>>

Sunt convins că bookmakerii au setat linia în funcție de statisticile din trecut ale arbitrului, dar nu au luat în calcul acest aspect, iar din acest punct de vedere, cred că vom asista la o scădere de cote în cursul zilei.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Concordia Chiajna vs Poli Iași
Pronostic:
sub 5.5 cartonașe
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro