Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

UNIBET

Manchester City - Everton

”Cetatenii” au nevoie de succes pentru a reveni pe prima pozitie in Premier League, pozitie ocupata de Liverpool in acest moment. Everton este o echipa buna insa trupa lui Guardiola joaca bine pe teren propriu si cred ca vor reusi sa se impuna in acest meci. Ma astept la un meci spectaculos, poate chiar cu un gol marcat de oaspeti si cred ca intervalul combinat cu solistul e destul de ok.

cota2.ro

Hannover - Bayern Munchen

Bayern e destul de departe de prima pozitie, iar in meciul cu Hannover singura optiune este victoria. Ma astept la un succes destul de clar al oaspetilor mai ales ca jocurile din ultima perioada nu au fost pe placul conducerii campioanei. Hannover e o echipa mult sub Bayern ca valoare si chiar daca joaca acasa o sa fie destul de greu de a obtine puncte in acest meci.

Real Madrid - Rayo Vallecano

Madrilenii sufera dupa umilinta din partida din UCL si au nevoie de un succes destul de clar in fata penultimei clasate din campionat. Un succes al celor de la Real Madrid i-ar urca pe acestia pana pe pozitia secunda, apropiindu-se la doar 2 puncte de Barcelona. Oaspetii joaca foarte slab si au o medie de minim 2 goluri incasate/meci, iar in fata celor de la Real nu cred ca au nicio sansa.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Manchester City vs Everton
Pronostic:
Manchester City -1 AH
Cota
1.28
Hannover vs Bayern Munchen
Pronostic:
Bayern Munchen -1 AH
Cota
1.30
Real Madrid vs Rayo Vallecano
Pronostic:
Real Madrid -1 AH
Cota
1.00
Cota finala: 1.66
Profit: 3.96
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro