Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.02

BETANO

Torino - Juventus

Derby-ul orasului Torino isi consuma un nou episod, iar favorita de astazi este, bineinteles, Juventus care are o echipa mult mai valoroasa decat cea a rivalilor. ”Batrana Doamna” vine dupa o infrangere in UCL in fata celor de la Young Boys, iar o serie de 2 infrangeri consecutive ar fi cam mult pentru Juve. Torino joaca foarte bine pe teren propriu insa, cred ca nu vor obtine mai mult de un egal in acest meci.

cota2.ro

Dinamo Bucuresti - Universitatea Craiova

Dinamo mai are putine sanse de a prinde Play-Off-ul, iar singura optiune in meciul cu cei de la Craiova este victoria. Oltenii joaca un fotbal bun, joaca un fotbal placut si chiar daca joaca cu Dinamo nu cred ca vor pierde deoarece ”cainii” nu prea au lot competitiv dupa parerea mea. E adevarat ca in derby-uri se motiveaza altfel insa cu doar 2-3 jucatori de valoare nu poti face fata. Cred ca X2 e o varianta buna pentru un bilet de cota 2.

Heracles - PSV

PSV mai are doar 2 puncte avans in Eredivisie si au nevoie de un succes cu Heracles. PSV a cam invins-o pe Heracles cam pe unde a prins-o si cred ca si astazi gazdele vor avea de suferit destul de mult. PSV a iesit din Europa, iar principalul obiectiv este campionatul, iar in acest meci au nevoie de 3 puncte pentru a nu complica lucrurile.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Torino vs Juventus
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.21
Dinamo Bucuresti vs Universitatea Craiova
Pronostic:
X2
Cota
1.36
Heracles vs PSV
Pronostic:
Oaspetii castiga minim o repriza
Cota
1.23
Cota finala: 2.02
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro