Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

Crystal Palace - Leicester

Meci important pentru gazde deoarece se afla pe o pozitie nu prea placuta si ma astept ca acestia sa forteze in fata unei echipe care ataca mult pe flancuri. Ma astept la multe lovituri de colt in acest meci deoarece Crystal Palace in cele 7 meciuri jucate acasa au avut minim 6 cornere in fiecare meci. Ma astept ca si in acest meci gazdele sa aiba un numar important de cornere, iar cu aportul celor de la Leicester putem bifa usor acest pont.

cota2.ro

Wolves - Bournemouth

Ambele echipe se afla in Top Ten-ul Premier League, iar acest meci este unul destul de interesant. Ambele echipe, cu o victorie s-ar apropia de Man. United. Atat Wolves cat si Bournemouth au jucatori buni in defensiva si urca destul de mult la loviturile libere. Statistica ne sugereaza cornere deoarece ambele echipe au o medie de minim 5 cornere/meci iar in toate meciurile jucate de Bournemouth in deplasare s-a inregistrat o medie de minim 10 cornere.

Inter - Udinese

Inter a pierdut calificarea in primavara UCL chiar pe mana ei deoarece nu a fost in stare sa o invinga pe PSV. Inter are meci greu acasa cu Udinese si ma astept ca fanii sa.i taxeze pe trupa lui Icardi & Co. Gazdele au o medie mare de cornere obtinute pe meci dar si Udinese sta bine la acest capitol. Ma astept la un meci spectaculos si cred ca media de cornere propusa o sa fie depasita destul de simplu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Crystal Palace vs Leicester
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.29
Wolves vs Bournemouth
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.29
Inter vs Udinese
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.21
Cota finala: 2.01
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro