Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 13.59

Fortuna

Traverăm o perioadă bună și sper ca aceasta să continue cât mai mult. Azi voi juca un bilet pe care voi miza mai puțin decât de obicei și vă rog să țineți cont de stakingul recomandat, deoarece factorul de risc este un pic mai ridicat.

Eintracht Frankfurt vs Leverkusen

cota2.ro

În 7 din ultimele 8 meciuri disputate de Eintracht Frankfurt pe propriul teren, s-au marcat minim 3 goluri, aspect întâlnit și în 6 din ultimele 7 partide directe cu Leverkusen.

Deschide un cont nou la FORTUNA până pe 20 decembrie și primești:

  • Bonus până la300 de lei pe CASHBACK
  • GRATUIT Masterclassul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR
  • GRATUIT acces pe viață în grupul Premium

<<Deschide aici un cont nou la Fortuna>>

Levante vs Barcelona

8 din ultimele 9 meciuri disputate de Levante pe propriul teren au produs minim 3 goluri, lucru valabil și în 7 din ultimele 8 partide directe împotriva Barcelonei, când trupa condusă în teren de Messi a marcat de fiecare dată minim 3 boabe.

FC Botoșani vs FCSB

6 deplasări a avut FCSB la Botoșani de-a lungul timpului și de fiecare dată a plecat cu victorie, fie că a fost meci de campionat, fie că a fost meci de cupă. Nu știu exact care sunt legăturile de business dintre cele două cluburi, dar relațiile par a fi destul de strânse.

Liverpool vs Manchester United

Liverpool este neînvinsă în ultimele 28 de meciuri disputate pe Anfield Road și în acest sezon ține aproape de Manchester City, în timp ce United se află deja la 16 puncte în spate. În 3 din ultimele 4 victorii din Premier League, Liverpool a înscris minim 3 goluri, în timp ce Manchester United este echipa cu cel mai mare procentaj de over 2.5 goluri din Premier League, 81%!

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Frankfurt vs Leverkusen
Pronostic:
GG3+
Cota
1.75
Botosani vs FCSB
Pronostic:
2
Cota
1.83
Liverpool vs Man. United
Pronostic:
1 & over 2.5 goluri
Cota
2.21
Levante vs Barcelona
Pronostic:
2 & over 3.5 goluri
Cota
1.92
Cota finala: 13.59
Profit: 25.18
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro