Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 10.61

NetBet

Incerc astazi sa bifez un bilet atractiv si sa incep cu dreptul aceasta saptamana. M-am axat pe casa de pariuri NetBet acolo unde am si combinat combo-urile propuse mai jos.

Viitorul - CFR Cluj

cota2.ro

CFR a fost egalata de FCSB la puncte si cu siguranta isi doresc o victorie in fata celor de la Viitorul inaintea derby-ului cu ros-albastrii. In tur s-a impus Viitorul, iar astazi, campioana Romaniei isi doreste si o revansa. Cred ca o sa avem un meci spectaculos avand in vedere circumstantele partidei, iar terenul gazdelor cred ca o sa se prezinte in conditii bune, deoarece Gica Hagi ramane mereu un exemplu atat in acest sport cat si in organizarea echipei si a conditiilor de joc.

Koln - Magdeburg

Gazdele sunt clar favoritii acestei partide deoarece au un lot mult mai valoros dar avand in vedere jocul echipei oaspete cred ca un egal sau o eventuala victorie a celor de la Magdeburg o sa fie considerata o surpriza uriasa. Am vazut utimul meci a celor de la Koln pe teren propriu si am ramas placut surprins de forta ofensiva a acestora. Cred ca oaspetii o sa aiba un meci extrem de greu.

Alaves - Athletic Bilbao

Alaves e neinvinsa pe teren propriu in acest sezon in timp ce Bilbao nu a obtinut niciun succes in deplasare. Alaves e o nuca extrem de tare pentru orice echipa deoarece isi organizeaza extrem de meticulos defensiva, iar pe faza ofensiva au cativa jucatori foarte rapizi si tehnici care pot sparge orice aparare. Bilbao are o politica interesanta, folosind doar jucatori basci in lot si asta ii poate costa pe viitor. Nu cred ca Bilbao poate reusi azi prima victorie si din acest motiv o sa aleg sa joc pe gazde.

AGF Aarhus - Hobro

Atat Aarhus cat si Hobro sunt 2 echipe slabe, atat din punct de vedere ofensiv, capitol la care nu prea exceleaza insa media de goluri e destul de ok, cat si la capitolul defensiv, acolo unde situatia e catastrofala. Ma astept la ceva goluri de la acest meci si avand in vedere in ce campionat joaca, cred ca o sa avem parte si de ceva lovituri de colt.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Viitorul vs CFR Cluj
Pronostic:
X2 + Peste 7 cornere
Cota
1.89
Koln vs Magdeburg
Pronostic:
1 + Peste 7 cornere
Cota
1.72
Alaves vs Athletic Bilbao
Pronostic:
1X + Peste 7 cornere
Cota
1.92
AGF Aarhus vs Hobro
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + Peste 7 cornere
Cota
1.70
Cota finala: 10.61
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro