Ponturi Pariuri Fotbal Bedford Town vs Aldershot

UNIBET

Prieteni, pentru azi am o informatie foarte importantă la un meci care în mod normal nu ar fi stârnit interesul pariorilor.

Este vorba de un meci din Anglia, FA Trophy, care pune față în față două echipe de care, probabil, mulți nici nu au auzit. Bedford Town este o echipă de amatori din orașul Cardington, iar azi va primi vizita celor de la Aldershot, echipă care evoluează în National Conference. Meciul tur s-a terminat la egalitate, 3-3.

cota2.ro

Datele problemei se schimbă, însă, pentru meciul de azi, deoarece există un comunicat oficial al celor de la Aldershot prin care informează fanii că vor trimite o echipă formată din jucători de la academie. „Să încurajăm acești tineri care reprezintă viitorul clubului, dar să nu uităm că trimitem niște băieți să facă o treabă de bărbați” - cam așa sună o postare de pe pagina oficială a clubului pe rețelele de socializare.

De cealaltă parte, tabăra gazdelor este foarte entuziasmată de posibilitatea avansării în competiție și va alinia cea mai bună formulă.

În aceste condiții, voi miza la o cotă foarte bună pe victoria gazdelor la minim 2 goluri diferență, în handicap asiatic -1.5.

Deschide un cont nou la UNIBET până pe 20 decembrie și primești:

  • Bonus până la 250 de lei
  • GRATUIT Masterclassul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR
  • GRATUIT acces pe viață în grupul Premium

<<Deschide aici un cont nou la UNIBET>>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Bedford Town vs Aldershot
Pronostic:
Bedford -1.5 HA
Cota
2.28
Cota finala: 2.28
Profit: 12.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro