Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

BETANO

Bayern - Leipzig

Bayern trebuie sa profite de pasul gresit facut de Dortmund aseara si sa se apropie la 6 puncte de acestia. Leipzig nu a aratat deloc bine in Europa acolo unde a fost eliminata surprinzator insa in campionat stau ceva mai bine. Ma astept la un meci interesant, cu multe goluri si multe faze de poarta. Cred ca Bayern o sa se impuna astazi si o sa obtina toate cele 3 puncte.

cota2.ro

Mainz - Frankfurt

Frankfurt merge excelent atat in Europa cat si in campionat, iar trupa lui Maxim pare un adversar accesibil de unde pot scoate ceva puncte. Mainz am vazut-o in campionat si jocul nu prea merge, iar cota pe victoria celor de la Frankfurt e uriasa dupa parerea mea. Cred ca o sa avem parte de un X2 in acest meci deoarece valoarea loturilor, experienta, jocul si tactica sund de partea oaspetilor.

Kashima - Real Madrid

Galacticii mai pot spala din rusinea cu TSKA si parcursul slab in acest sezon cu castigarea Campionatului Mondial al Cluburilor. Real este principala favorita, iar in meciul cu Kashima cred ca o sa obtina calificarea. Ma astept la un meci in care Real sa domine adversarul care este mult mai slab fata de acestia.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bayern vs Leipzig
Pronostic:
PsF 1
Cota
1.26
Mainz vs Frankfurt
Pronostic:
X2
Cota
1.38
Kashima vs Real Madrid
Pronostic:
Real se califica
Cota
1.17
Cota finala: 2.03
Profit: 5.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro