Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.98

BETANO

Wolves - Liverpool

Liverpool demonstreaza meci de meci ca e o echipa extrem de tare atat in Premier League cat si in Europa. Echipa lui Klopp a trecut lejer de Manchester United etapa trecuta, iar acum au meci cu Wolves, echipa care joaca un fotbal bunicel. La cum joaca Liverpool, nu cred ca gazdele le pot pune bete-n roate si ma astept ca oaspetii sa se impuna astazi.

cota2.ro

Politehnica Iasi - FC Voluntari

Ultimul meci a celor 2 echipe dinaintea vacantei se joaca in Copou. Trupa lui Stoican joaca un fotbal excelent, mai ales pe teren propriu. Voluntariul e lanterna rosie a acestui campionat. Nu cred ca Voluntariul poate pleca cu toate punctele de pe Emil Alexandrescu iar din acest motiv o sa merg pe mana gazdelor.

Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach

Duel intre cele 2 Borusii in Bundesliga, iar meciul pare sa fie unul spectaculos din puntul de vedere a multor oameni de fotbal. Gazdele se afla pe prima pozitie in timp ce oaspetii se afla pe locul secund la egalitate cu Bayern. Ma astept la un eci cu multe goluri dar si la un meci destul de dur. Pontul ales este unul foarte, foarte simplu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Wolves vs Liverpool
Pronostic:
Oaspetii castiga minim o repriza
Cota
1.34
Politehnica Iasi vs FC Voluntari
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.00
Borussia Dortmund vs Borussia Mönchengladbach
Pronostic:
Gazdele peste 0.5 cartonase
Cota
1.21
Cota finala: 1.62
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro