Ponturi Pariuri Fotbal Altinordu vs Giresunspor

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, vreau să mă folosesc de articolul de azi și să vă urez Sărbători Fericite alături de cei dragi și tot ce vă doriți mai bun să se îndeplinească.

Pentru azi am depistat un meci care a provocat mișcări suspecte pe bursa de pariuri sportive Betfair Exchange aici >>

cota2.ro

Este vorba de meciul de fotbal din liga secundă a Turciei dintre Altinordu și Giresunspor. În piața AMBELE MARCHEAZĂ sunt tranzacționați deja 61.000 de Euro la ora 11:00, iar 85% dintre aceștia sunt tranzacționați pe selecția DA.

Din moment ce traderii plasează un volum destul de mare de pariuri pe faptul că ambele echipe vor marca în meciul de azi, consecințele se pot vedea în faptul că valoarea cotei a scăzut de la 2.22 (punctul maxim tranzacționat) la 1.92 disponibil în prezent.

Ca să înțelegeți cât de mare este acest volum de bani față de normalul acestei competiții, puteți compara cu meciul de SuperLigă de azi dintre Antalyaspor și Fenerbahce, și o să vedeți că în piața ambele marchează sunt tranzacționați doar 2200 de Euro!

Există momente când e bine să urmezi volumul mare de bani, pentru că înseamnă că sunt anumite motive pentru care banii merg într-o anumită direcție, chiar dacă argumentele statistice nu aduc indicii clare: 5 din ultimele 8 directe dintre cele două echipe au produs goluri de ambele părți.

Principalele case de pariuri au scazut deja cotele:


Deschide acum un cont nou la Betfair PRIN ACEST LINK și vei primi Gratuit masterclassul de pariuri sportive Puterea Cotelor, din care vei învăța cum să depistezi singur astfel de meciuri>>>

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Altinordu vs Giresunspor
Pronostic:
GG
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro