Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.63

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, în primul rând țin să vă urez un an nou fericit, cu multe bucurii, sănătate și profit consistent, pentru că tot suntem în domeniul pariurilor sportive. Eu voi miza pe un prim bilet cu miză medie pentru anul 2019 și veți vedea mai jos care sunt argumentele mele.

Dacă doriți să aveți parte de mai multe pariuri din partea mea, vă aștept pe grupul PREMIUM! Toți cei aproape 500 de membri ai grupului sunt extrem de mulțumiți de rezultatele obținute în 2018! Accesul poate fi obținut Gratuit dacă îndepliniți condițiile de aici>>>

cota2.ro

Hull City vs Bolton

Hull City este cea mai în formă echipă din Championship cu 5 victorii în ultimele 6 partide pe care le-a terminat fără înfrângere, 4 dintre victorii fiind consecutive, iar cea mai recentă chiar pe terenul liderului Leeds United. Azi va primi vizita lui Bolton, echipă alături de care se afla în subsolul clasamentului nu cu mult timp în urmă. Cu doar 4 puncte obținute în ultimele 10 deplasări din Championship, Bolton va avea viață grea astăzi pe KCOM Stadium, unde a pierdut ultimele 4 meciuri disputate.

Plymouth vs Wimbledon

Liderul din League One, Portsmouth, a suferit o înfrângere oarecum surprinzătoare de Boxing Day, dar și-a revenit rapid după ce i-a dat cu terenul în cap lui Fleetwood, 5-2, în ultimul meci al anului 2018. Astăzi va primi vizita penultimei clasate, Wimbledon, echipă care se luptă din răsputeri pentru menținerea în divizie. Wimbledon este penultima și în clasamentul șuturilor pe poartă expediate în aceste sezon, în timp ce coeficientul EG (expected goals) al lui Portsmouth este de 1.97. Merge solistul.

Deschide un cont nou la BETFAIR și primești:

  • Bonus până la 450 de lei
  • GRATUIT Masterclassul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR
  • GRATUIT acces pe viață în grupul Premium

<<Deschide aici un cont nou la BETFAIR>>


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Hull City vs Bolton
Pronostic:
1
Cota
1.75
Portsmouth vs Wimbledon
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 2.63
Profit: 8.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro