Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 10.45

BETANO

Prieteni, voi încerca și un bilet mai curajos astăzi, așa cum v-am obișnuit, dar cu miză mai mică, evident. Să nu uităm că obiectivul nostru este acela de a câștiga la pariuri, nu doar de a juca.

Braga vs Maritimo

cota2.ro

Braga este favorta clară a întâlnirii, având în vedere superioritatea bagajului tehnico-tactic de care dispune. Maritimo a adunat un singur punct în ultimele 9 etape, catastrofă curată, iar în ultimele 4 deplasări la Braga, a încasat de fiecare dată minim 2 boabe.

Newcastle vs Manchester United

Man United este neînvinsă în 29 din ultimele 32 de partide directe disputate împotriva lui Newcastle, iar în tur am avut parte de un adevărat thriller: United a revenit de la 0-2 în doar jumătate de oră și a câștigat partida. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 8 partide consecutive disputate de „diavoli”

West Ham vs Brighton

West Ham primește vizita lui Brighton pe London stadium, echipă care a pierdut 7 din ultimele 8 deplasări la Londra. Ultima victorie înregistrată de Brighton în capitală a fost chiar împotriva lui West Ham în sezonul trecut. Atacantul oaspeților, Glenn Murray, a început ca titular doar în 3 din meciurile de Premier League disputate la Londra și a marcat în fiecare, totalizând 5 goluri. De altfel West Ham este victima preferată a lui Murray, împotriva căreia a înscris 6 goluri în Premier League, mai mult decât împotriva oricărei alte formații. West Ham a primit gol în fiecare din ultimele 7 partide disputate pe propriul teren.

Santa Clara vs Tondela

Ambele echipe au marcat în 5 din ultimele 6 partide directe dintre cele două formații, aspect întâlnit în 3 din ultimele 6 meciuri ale lui Santa Clara și în 4 din ultimele 6 disputate de Tondela. S-au marcat minim 3 goluri în 6 din ultimele 7 meciuri de pe teren propriu ale lui Santa Clara, iar Tondela a încasat minim 2 goluri în ultimele 3 deplasări.

Deschide un cont nou la BETANO și primești:

  • Bonus până la 500 de lei
  • GRATUIT Masterclassul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR pdf
  • GRATUIT acces pe viață în grupul Premium

<<Deschide aici un cont nou la BETANO>>



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Braga vs Maritimo
Pronostic:
1 & over 1.5 goluri
Cota
1.50
Newcastle vs Man. United
Pronostic:
X2 & Over 2.5 goluri
Cota
2.12
West Ham vs Brighton
Pronostic:
GG
Cota
1.73
Santa Clara vs Tondela
Pronostic:
GG
Cota
1.90
Cota finala: 10.45
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro