Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Liverpool FC

UNIBET

Manchester City - Liverpool FC

Liverpool se deplaseaza pe Etihad Stadium pentru confruntarea din aceasta seara cu Manchester City. O victorie a ”cormoranilor” i-ar propulsa si mai aproape de titlul asteptat de ani buni de fanii de pe Anfield. Echipa lui Jurgen Klopp mi se pare o echipa mult mai disciplinata, mult mai organizata, iar la meciuri o vad foarte motivata. Guardiola a implementat renumitul ”tiki-taka” la Manchester City insa acest stil de joc a inceput sa fie citit de multi tehnicieni de top. ”Cetatenii” joaca foarte bine pe teren propriu avand un procentaj al victoriilor de 90% si o medie de 3.5 goluri marcate/meci. Liverpool are si ea niste cifre impresionante la meciurile din deplasare din actualul campionat. Cu un procentaj al victoriilor de 80% si o medie de 2.1 goluri marcate/meci, aceasta se claseaza in topul echipelor cu rezultate pozitive pe terenurile adversarilor.

cota2.ro

Astazi am ales sa merg pe mana lui Klopp deoarece cred ca echipa acestuia e mult mai buna decat cea a lui Guardiola. Cred ca jocul ofensiv al lui Liverpool va surclasa jocul de posesie al celor de la Manchester City.

Pronosticul ales este bazat pe Handicap Asiatic si este jucat la Unibet, aceasta casa de pariuri avand cea mai complexa oferta a pariurilor asiatice.

CLICK AICI DACA NU AI CONT LA ACEASTA CASA DE PARIURI !!!!

In cazul in care Liverpool castiga meciul, noi bifam intreaga cota a acestui pariu. In cazul in care meciul se termina egal, noi bifam jumatate din acest pariu. In cazul in care Manchester City castiga meciul, bineinteles, pierdem pariul.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Manchester City vs Liverpool FC
Pronostic:
Liverpool FC +0.25 AH
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro