Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

Fortuna

Prieteni, treptat încep să se reia din ce în ce mai multe competiții. Pentru ziua de vineri ne bazăm pe un combo din două evenimente, unul de volei și unul de handbal, însă trebuie să grăbiți să-l plasați deoarece primul începe la ora 11:00!


cota2.ro

În Rusia, două din echipele bune ale campionatului, Novosibirsk și Belogorie Belgorod se află față în față, de la ora 11:00. Ocupantele locurilor 3 și 4 s-au întâlnit cu diferite ocazii și doar de două ori în istorie Belgorod a plecat din Siberia fără să câștige măcar un set!


Cupa EHF la handbal feminin începe cu adevărat în acest final de săptămână. Astăzi, în Norvegia, două foste mari forțe ale Europei, Larvik și Viborg, se întâlnesc într-un meci din Grupa C. Foste câștigătoare ale Ligii Campionilor, ambele se zbat acum să revină în prim-plan. Vicecampioana Norvegiei vine din Liga Campionilor unde a eșuat lamentabil și unde a câștigat doar un meci, cu Buducnost, 23-22. Viborg pare să aibă prima șansă și poate pleca cu două puncte de pe terenul lui Larvik.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Novosibirsk vs Belgorod
Pronostic:
Belgorod +2.5 seturi
Cota
1.27
Larvik vs Viborg
Pronostic:
2
Cota
1.60
Cota finala: 2.03
Profit: 5.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro