Ponturi Pariuri Fotbal Newcastle vs Blackburn

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, astăzi avem multe meciuri, iar după ce am bifat ultimul bilet de cota 7, parcă avem un moral pozitiv.

Aș vrea să vă propun un value-bet pentru azi. Ce înseamnă value-bet? Un value-bet apare atunci când pariem la o cotă mai mare decât valoarea reală! Practic noi cumpărăm valoarea unei cote, dar de data aceasta o cumpărăm la un preț mult mai bun decât găsim în restul pieței!

cota2.ro

Newcastle dă piept cu Blackburn în FA Cup și în mod normal ambele echipe vor menaja titulari. Ceea ce ne interesează pe noi este piața de cornere la această partidă și în special linia de SUB/PESTE 9.5 cornere.

Pentru valoarea de SUB 9.5 cornere prețurile pieței sunt următoarele:

Păi în condițiile în care prețul pieței este situat la valoarea 2.00 - 2.15, ne cam convine să cumpărăm la valoarea 2.55, existentă în Betfair Sportsbook corect? Și iată value-betul nostru de astăzi. Nu ne poate garanta nimeni că acest pariu va fi sau nu câștigător, la fel cum nu ne poate garanta nimeni câștigul nici la o cotă de 1.20, dar știm că am pariat la o cotă care chiar merită riscul!

Pariază la cota 35.00 în loc de 1.11 DOAR AZI

Dacă nu ai cond deschis la Betfair, poți paria doar azi pe victoria lui Manchester United în meciul cu Reading, la o cotă mărită până la valoarea 35.00 în loc de 1.11 cât este în mod normal. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont nou și să folosești obligatoriu codul de mai jos.

<<AICI AI CODUL PENTRU COTA 35.00>>


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Newcastle vs Blackburn
Pronostic:
SUB 9.5 cornere
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro