Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

Ultima clasată din League One, Scoția, Stenhousemouir, se deplasează astăzi pe terenul lui Raith Rovers. În ambele partide disputate în acest sezon, Raith s-a impus la o diferență de două goluri, iar defensiva oaspeților este a doua cea mai slabă în deplasare, cu 19 goluri încasate. La final de decembrie au mai pierdut și 2 jucători, OHara și Paton, ale căror perioade de împrumut au expirat.

Voi alege și un meci din ligile inferioare ale Angliei pentru dubla de azi, partida dintre Brackley și Ashton United din National League North. Brackley are o medie de 3.3 goluri per meci la partidele disputate pe propriul teren, în timp ce Ashton are o medie impresionantă de 4.3 goluri per meci la partidele din deplasare. Eu zic că merge încercată și linia de over 3.5 goluri la cota 2.15!

cota2.ro

Pariază la cota 40.00 în loc de 1.36

Dacă nu ai cont deschis la Betfair, poți paria pe victoria Barcelonei în meciul cu Getafe, la o cotă mărită până la valoarea 40.00 în loc de 1.36 cât este în mod normal. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont nou și să folosești obligatoriu codul de mai jos.

<<AICI AI CODUL PENTRU COTA 40.00>>




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Raith Rovers vs Stenhousemouir
Pronostic:
1
Cota
1.40
Brackley vs Ashton United
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro