Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.32

UNIBET

Mergem cu încredere mare și azi pe o dublă cu șanse bune de câștig și am să vă explic și de ce voi folosi miză maximă 10/10.

Reggio Emilia vs Pesaro

cota2.ro

Reggiana este o echipă decentă pe propriul teren și are nevoie mare de puncte, iar în ultimele săptămâni a avut suficient timp la dispoziție pentru integrarea noilor achiziții Byron Allen, Pablo Aquillar și K. Rivers. Pesaro este una din formațiile cu cea mai scurtă bancă din campionat, având la dispoziție 5 străini și doar 2 italieni decenți. Cred că gazdele se vor impune la minim 4 puncte diferență, dar dacă se impun la fix 3, primim cota 1.00

Malaga vs Reus Deportiu

Avem o echipă cu probleme în Segunda la fotbal și îmi plac mult echipele cu probleme, pentru că ne pot aduce bani. Reus Deportiu se află pe loc retrogradabil, penultimul, dar nu asta contează, ci faptul că săptămâna trecută 5 jucători au părăsit echipa, iar pe 8 ianuarie vor pleca încă doi, Olmo și Querol, dacă nu își primesc salariile restante. Reus are la dispoziție un lot de 12 jucători pentru această partidă și vor apela la jucători de la echipa a doua, care evoluează în liga a 4-a. Malaga are o singură înfrângere pe propriul teren, în derby-ul cu Granada, în rest are 8 victorii pe linie. Azi ar trebui să se impună lejer.

Pariază la cota 40.00 în loc de 1.36

Dacă nu ai cont deschis la Betfair, poți paria pe victoria Barcelonei în meciul cu Getafe, la o cotă mărită până la valoarea 40.00 în loc de 1.36 cât este în mod normal. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont nou și să folosești obligatoriu codul de mai jos.

<<AICI AI CODUL PENTRU COTA 40.00>>



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Reggio Emilia vs Pesaro
Pronostic:
Reggio -3 Handicap Asiatic
Cota
1.44
Malaga vs Reus Deportiu
Pronostic:
Malaga -1.5 Handicap Asiatic
Cota
1.61
Cota finala: 2.32
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro