Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO

Deportivo La Coruna - CD Lugo

Gazdele se afla pe pozitia a patra, iar cu o victorie astazi poate urca pe podium. Adversarul nu este unul foarte dificil si ma astept la o victorie a gazdelor care joaca excelent acasa. Lugo are doar o singura victorie in deplasare, iar obiectivul este evitarea de la retrogradare in timp ce gazdele trag la promovare in LaLiga.

cota2.ro

CF Malaga - CF Reus Deportiu

Aceeasi situatie si in cazul celor de la Malaga care cu o victorie ar urca pe prima pozitie. Adversarul nu este unul de speriat si cred ca Malaga poate face scor astazi daca trateaza serios meciul. Adversarii de astazi au ca obiectiv evitarea retrogradarii si orice punct pentru ei inseamna aur in partidele cu echipele care se lupta la promovare. Asadar un esec pentru acestia ar fi ceva normal.

SL Benfica - Rio Ave

Benfica vine dupa o infrangere, iar asta a costat-o deoarece Porto s-a distantat in fruntea clasamentului. Rio Ave nu merge extraordinar, iar la meciul de astazi au foarte multi indisponibili. Cred ca Benfica o sa forteze sa obtina cele 3 puncte deoarece, alte puncte pierdute ar insemna un esec destul de usturator.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Deportivo La Coruna vs CD Lugo
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.27
CF Malaga vs CF Reus Deportiu
Pronostic:
1
Cota
1.24
SL Benfica vs Rio Ave
Pronostic:
1
Cota
1.27
Cota finala: 2.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro