Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.95

UNIBET

Prieteni, azi voi merge pe un combo format din 3 meciuri, un pic riscant, dar cu value destul de bun, iar per ansamblu consider că merită o miză medie de 5/10.

HC Zalău vs SCM Craiova

cota2.ro

Liga națională de handbal feminin se reia astăzi după pauza de iarnă, iar elevele lui Gheorghe Tadici pornesc favorite în partida cu Craiova, echipă măcinată de accidentări și care a disputat în weekend un meci greu cu Nymburk. Voi merge pe victoria gazdelor, cu miza returnată în caz de egalitate.

Parnu Sadam vs Latvijas Universitate

Acest meci face parte din liga de baschet Estonia-Letonia, iar studenții universității din Riga se deplasează azi la Parnu, pentru a întâlni formația clasată pe locul 9 în competiție, cu 2 poziții mai sus. Meciul tur a fost o dispută strânsă, la capătul căruia s-a impus echipa letonă, contrar așteptărilor, însă de această dată sunt de părere că estonienii se vor răzbuna și vor câștiga la o diferență de minim 5 puncte.

Rapid București vs Sighetul Marmației

Rapid a avut evoluții decente pe parcursul acestei ediții de campionat, dar ultima deplasare a fost horror, pierzând la o diferență de 58 de puncte, iar acolo s-a văzut cât de importantă este absența americanului Hope, care a primit liber și a revenit în țară abia ieri. Sighetul Marmației are 3 americani decenți care pot face diferența la acest nivel.

Deschide un cont nou la UNIBET și primești:

  • Bonus până la 250 de lei
  • GRATUIT Masterclassul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR pdf
  • GRATUIT acces pe viață în grupul Premium

<<Deschide aici un cont nou la UNIBET>>




Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
HC Zalău vs SCMU Craiova
Pronostic:
Zalău DNB
Cota
1.43
Parnu Sadam vs Latvijas Universitate
Pronostic:
Parnu -4.5 Handicap
Cota
1.84
Rapid vs Sighetu Marmației
Pronostic:
Sighet -7.5 Handicap
Cota
1.88
Cota finala: 4.95
Profit: 19.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro