Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

UNIBET

Boston Celtics - Indiana Pacers

Meci interesant intre cele doua echipe care practica un joc destul de bun si ma astept la un meci cu peste 210 puncte. Ambele echipe au o medie de minim 108 puncte marcate/meci, iar avand in vedere statisticile si informatiile din presa cred ca o sa avem parte de un meci spectaculos.

cota2.ro

Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs

Oaspetii sunt favoriti in acest meci si ma astept ca acestia sa faca un joc bun in aceasta noapte. Gazdele nu par in forma deloc dar totusi cred ca ceva probleme le vor pune celor de la Spurs. Am ales sa merg pe o varianta mai ”safe” la acest meci si am ales handicapul pe echipa oaspete.

Alex De Minaur - Jordan Thompson

Atat De Minaur cat si Thompson joaca in fata propriului public, ambii fiind australieni, iar dupa cum bine stim, ei se intalnesc in aceasta noapte in sferturile de finala ale turneului de la Sydney. Acum o saptamana, cei 2 s-au intalnit si la Brisbane, iar De Minaur a castigat destul de clar. Am sa merg si la acest meci pe victoria favoritului deoarece mi se pare un jucator mult mai bun decat adversarul sau si are un joc mult mai agresiv decat Thompson.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Boston Celtics vs Indiana Pacers
Pronostic:
Peste 203 puncte asiatic
Cota
1.26
Memphis Grizzlies vs San Antonio Spurs
Pronostic:
San Antonio Spurs +8.5
Cota
1.25
Alex De Minaur vs Jordan Thompson
Pronostic:
1
Cota
1.29
Cota finala: 2.03
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro