Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.73

BETANO

Hai să mai încercăm să trosnim un bilețel ca cel de ieri, ce ziceți, prieteni? Cotă aproape de 6, nu e rău, voi pune la bătaie o miză 4/10, pentru că meciurile mi se par chiar bune.

Real Madrid vs Olympiakos

cota2.ro

Este deja al 4-lea meci în decurs de 7 zile pentru Olympiakos, care cred că va fi victimă sigură pe terenul lui Real Madrid. Posibil ca diferența de scor să fie formată din două cifre, dar joc un pic mai safe și aleg varianta în care gazdele să se impună la minim 5 puncte.

Fenerbahce vs Zalgiris

Fener are cel mai bun antrenor din Euroligă, iar anul acesta țintește din nou titlul, Zalgiris tocmai a fost bătută măr pe propriul teren de Anadolu Efes, iar media de puncte pe care le încasează meci de meci este 80.8. Am convingerea că Fener va trece azi de pragul de 80.

Germania vs Coreea

Campionatul Mondial de Handbal Masculin începe în această seară, iar Germania va avea de înfruntat echipa unită a Coreei. Se pune doar diferența de scor între cele două, deoarece favorita este una singură. Însă nu îi văd pe Coreeni să înscrie de 23 de ori în această partidă, Germania are o apărare destul de masivă.

Hamburg vs Altona

Avem un meci amical în această seară, pe care l-am postat și pe grupul Premium azi dimineață, la o valoare mult mai bună a cotei, 1.83. Cum cota pe Altona a scăzut la 1.55, nu o putem folosi decât ca material pentru combo. Avantajul de a fi în grupul Premium!

Oricine poate intra GRATUIT în grupul PREMIUM! Trebuie doar să îți deschizi un cont nou la BETANO de pe acest link, să efectuezi o depunere minimă, și ai acces pe viață la pariurile pe care le primesc zilnic cei 500 de abonați!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Olympiakos
Pronostic:
Real Madrid -4.5 HA
Cota
1.40
Fenerbahce vs Zalgiris
Pronostic:
Fener over 79.5 puncte
Cota
1.65
Coreea vs Germania
Pronostic:
Coreea SUB 22.5 goluri
Cota
1.60
Hamburg EBC vs Altona
Pronostic:
2
Cota
1.55
Cota finala: 5.73
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro