Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.00

BETFAIR SPORTSBOOK

Rayo Vallecano vs Celta Vigo

Dacă vă vine să credeți, Rayo Vallecano a câștigat 9 din ultimele 11 meciuri disputate pe propriul teren în compania Celtei Vigo. 6 din ultimele 7 directe disputate pe Campo de Futbol de Vallecas au produs minim 3 goluri, iar partida de azi are șanse bune să „livreze” din nou. Celta Vigo a încasat minim 2 boabe în 5 din ultimele 6 deplasări, dar singura deplasare în care nu a înscris în această ediție de La Liga, a fost pe Camp Nou. Rayo a primit gol în absolut toate meciurile disputate pe propriul teren în acest sezon, cu excepția victoriei la 0 cu Eibar. Urmărind echipele și datele statistice, eu zic că suntem îndreptățiți să ne așteptăm la minim un gol din partea fiecăreia în această seară.

cota2.ro

Leeds United vs Derby County

Avem meci mare în Championship în această seară între liderul Leeds și „berbecii” lui Lampard. Ultimele 3 directe au produs minim 3 goluri, cu câte o boabă minim de fiecare. Trupa lui Marcelo Bielsa a încasat minim 2 în ultimele 4 etape consecutive. Kemar Roofe, atacantul lui Leeds, este pe primul loc la goluri decisive înscrise în acest sezon, 7 la număr. De partea cealaltă, Harry Wilson a înscris 8 goluri în ultimele 13 apariții pentru Derby, 4 dintre ele fiind în deplasare.

Barcelona vs Panathinaikos

Barcelona trece printr-o perioadă excelentă, iar în ultimele 7 întâlniri directe parcă a prins contur o tradiție ca echipa gazdă să câștige. O singură victorie are Panathinaikos în deplasările acestui sezon de Euroliga, iar aceea pe terenul lui Buducnost, ciuca bătăilor. Langford și Antetokounmpo sunt absențe importante pentru PAO.


Dacă îți deschizi un cont nou la BETANO, obligatoriu prin acest link, primești acces Gratuit, pe viață, în grupul PREMIUM și un bonus la prima depunere de până la 500 de lei!



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Rayo Vallecano vs Celta Vigo
Pronostic:
GG
Cota
1.66
Leeds United vs Derby County
Pronostic:
GG
Cota
1.65
Barcelona vs Panathinaikos
Pronostic:
1
Cota
1.46
Cota finala: 4.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro