Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.29

UNIBET

Astăzi începe Australian Open, oferta e plină, iar pronosticul de bază la turnee de Grand Slam - over 3,5 seturi în competiția masculină -, se află la el acasă. Alese cu grijă, meciurile echilibrate ne pot ușura misiunea și ne pot feri de "bombe" sau surprize mari care, cu siguranță, vor apărea în primul tur.


cota2.ro

Pentru un combo "safe", aleg două dintre cele mai echilibrate meciuri în optinia mea: Miomir Kecmanovic vs. Fernando Verdasco și Matthew Ebden vs. Jan-Lennard Struff.


Primul duel e unul al generațiilor și al stilurilor. Tânărul sârb scoate capul în lumea mare a tenisului, e jucător care se lipește de linia de fund, controlează tempo-ul și aleargă foarte mult, iar Verdasco e prototipul jucătorului agresiv, care caută să lovească foarte des cu forehand-ul. Nando se "activează" în turneele mari, dar nu cred că va atinge nivelul maxim din primul tur, astfel încât să nu piardă măcar un set cu un oponent arțăgos.


Apoi, Ebden joacă acasă în fața unui Struff care servește incredibil și care izbește cu multă forță cam fiecare minge. E un matchup favorizant pentru seturi lungi, dar și genul de partidă în care orice semn de slăbiciune în unul dintre seturi poate duce la pierderea lui. Din nou, nu văd cum vreunul dintre ei ar putea să joace atât de bine încât să nu acorde niciun fel de șansă adversarului.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Miomir Kecmanovic vs Fernando Verdasco
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.50
Matthew Ebden vs Jan-Lennard Struff
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.53
Cota finala: 2.29
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro