Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.77

UNIBET

Păstrăm peisajul și pentru al doilea bilet al zilei, iar alegerile se bazează pe aceeași logică: jucători de nivel apropiat, care să nu producă meciuri scurte și fără istoric.


cota2.ro

Între Kubler și Fabbiano, primul pare că are un mic plus, dar stilurile de joc le seamănă foarte mult și asta ne poate ajuta. Ambii iau mingea în urcare, sunt rapizi și se descurcă bine când vine vorba despre lovitul din alergare în față sau laterală, niciunul nu e în vreo formă stelară, așa că patru seturi sunt, aparent, relativ ușor de anticipat.


Edmund și Berdych se înscriu pe lista jucătorilor de forță, cu serviciu excelent și forehand pe măsură, iar confruntarea lor este unul dintre derby-urile primului tur de pe tabloul masculin. Berdych are de partea sa experiența, dar Edmund a demonstrat de multe ori că poate sta aproape de jucătorii mari, iar în unele cazuri i-a și învins. 1.60 arată bine, iar opinia mea e că bookmakerii îi oferă cam multă încredere cehului.


Pentru Seppi și Johnson, ultimele luni au fost cu totul diferite. Italianul vine după o finală la Sydney, în timp ce Steve nu a mai câștigat un meci în circuit din luna august. Și aici discutăm despre două valori apropiate, iar diferența de formă nu mă sperie foarte, foarte tare pentru că Johnson este, totuși, un tensiem experimentat, cu arme.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Jason Kubler vs Tomas Fabbiano
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.55
Kyle Edmund vs Tomas Berdych
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.60
Andreas Seppi vs Steve Johnson
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.52
Cota finala: 3.77
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro