Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.59

UNIBET

Trecutul ne spune că înfruntările dintre Guillermo Garcia-Lopez și Robin Haase sunt foarte lungi și echilibrate, iar acesta e detaliul care mă face să cred că la Australian Open se va păstra tradiția. Zgurist la bază, Lopez a luat calificările la rând la Doha și Sydney și s-a oprit de fiecare dată în optimi învins de jucători buni (Bautista Agut, respectiv Schwartzman), iar Haase nu s-a prea regăsit în acest start de sezon.


cota2.ro

Olandezul este, totuși, un jucător capabil să-și ridice nivelul atunci când trebuie, la turneele de Grand Slam, iar stilul său de joc, cu multe ruperi de ritm și ușor neconvențional, va reprezenta o piedică în calea ibericului. Cotele sunt echilibrate, meciul e echilibrat, iar eu aleg să mă pun la adăpost în cazul unei partide lungi și să merg pe un handicap care se poate dovedi util.


De-a lungul timpului, ucraineanca Lesia Tsurenko a făcut lucruri bune la tureele majore, dar nu și la Australian Open, unde nu a trecut niciodată de turul al treilea. Anul acesta, însă, a început la superlativ și cred că va face destul măcar pentru a trece de rusoaica Ekaterina Alexandrova.


Vorbim despre o jucătoare care la Sydney le-a învins pe Buzărnescu, Kontaveit și Osaka și a pierdut finala după o mare luptă cu Karolina Pliskova. Iar nivelul arătat în condiții similare de joc e un argument foarte, foarte solid în fața unei jucătoare bune, dar care până acum nu a găsit cheia pentru a se bate de la egal la egal cu adversarele de top.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Guillermo Garcia-Lopez vs Robin Haase
Pronostic:
Haaase +1,5 game-uri
Cota
1.74
Lesia Tsurenko vs Ekaterina Alexandrova
Pronostic:
Tsurenko
Cota
1.49
Cota finala: 2.59
Profit: 9.54
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro