Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

BETANO

Am ajuns la trei combo-uri câștigate consecutiv prieteni, iar azi căutăm să extindem acest șir. Mizăm tot pe handbal, avem Campionatul Mondial masculin din Danemarca și Germania, la o cotă de 2.04.


cota2.ro

Chile a furnizat o surpriză mare în etapa precedentă, învingând Austria de o manieră categorică după ce pierduse cu Danemarca fără drept de apel. E clar, Chile e o echipă de zi, iar acest lucru poate fi decisiv și astăzi. Tunisia nu a impresionat, a avut și meciuri extrem de grele, cu Danemarca și Norvegia, iar acest lucru se reflectă în rezultate.


Serbia și Brazilia se află în luptă directă pentru locul 3, iar europenii n-au voie să comită niciun pas greșit după ce au scăpat printre degete victoria cu Rusia. Brazilia e incomodă, are o trupă frumoasă, dar stă rău la capitolul rezerve. Așadar, banca mai lungă a Serbiei poate face diferența astăzi.


Germania este una din favoritele la podium la această ediție, iar avantajul terenului propriu poate fi decisiv. Nemții au debutat cu dreptul, 30-19 cu Coreea și 34-21 cu Brazilia, iar azi au prima șansă și cu Rusia. Deși am avut meciuri foarte echilibrate între cele două echipe de-a lungul timpului, diferența din acest an este destul de mare, fapt ce se va reflecta pe tabelă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tunisia vs Chile
Pronostic:
Chile +6.5
Cota
1.42
Serbia vs Brazilia
Pronostic:
Serbia +3.5
Cota
1.25
Rusia vs Germania
Pronostic:
2
Cota
1.15
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro