Ponturi Pariuri Baschet Buyukcekmece vs Darussafaka

UNIBET

Euroliga se dovedește a fi o povară în plus pentru Darussafaka, echipă care suferă pe plan intern, cu doar 6 victorii și 7 înfrângeri în total, iar în deplasare are o situație chiar modestă, reușind doar 2 victorii din 6 meciuri.

Buyukcekmece este gazda întâlnirii de azi, echipă care are doar cu o victorie mai puțin decât reprezentanta Turciei în Euroliga, deci victoria favoriților nu va fi chiar floare la ureche. Avantajul gazdelor ține de timpul de odihnă pe care l-au avut în plus față de adversar: 9 zile au trecut de la ultima partidă pe care au pierdut-o la Galatasaray, în schimb Darussafaka a avut 2 meciuri de Euroliga miercurea și vinerea trecută.

cota2.ro

Trebuie neapărat să ținem cont și de faptul că federația turcă l-a suspendat pentru 5 meciuri pe centrul oaspeților de azi, Michael Eric, jucător cu o medie de 12.8 puncte și 5.6 recuperări per meci, ceea ce este o pierdere importantă!

Ultima partidă directă, consumată în aprilie 2018, a adus prima victorie a lui Buyukcekmece și mă gândesc că în condițiile menționate mai sus, chiar merită să încercăm o cotă foarte bună pentru victoria gazdelor.

Pariază la cota 40.00 în loc de 1.18 pe victoria Simonei Halep în primul meci de la Australian Open! AI O COTĂ FENOMENALĂ CHIAR AICI >>>>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Buyukcekmece vs Darussafaka
Pronostic:
1
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: 22.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro