Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal U23 vs Manchester City U23

BETFAIR SPORTSBOOK

Ceea ce se petrece la echipa de tineret a lui Arsenal este adorabil pentru pariori, în special pentru iubitorii de overuri! Ultimele 5 partide consecutive au produs minim 4 goluri în meciurile „tunarilor” mici, iar astăzi vor primi vizita lui Manchester City!

Ce s-a întâmplat în ultima partidă disputată de cele două formații? Un meci de povestit nepoților - scor final 6-5 și un penalty ratat! Vreți să vă convingeți? Urmăriți rezumatul aici și vă puteți forma o părere singuri.

cota2.ro

Media de goluri în partidele lui Arsenal este de 4.1 per meci, în timp ce la Manchester City este 4.2, din acest punct de vedere fiind situate pe locurile 2 și 3. 3 din ultimele 5 partide dintre echipele în cauză au fost adevărate piese de teatru cu doze mari de dramatism, dar și goluri cu nemiluita...6-5, , 4-3 și 3-3, printre care s-au strecurat și două de 1-0.

Bookmakerii prevăd un scenariu asemănător și azi, astfel că linia de Under/Over este setată la 3.5 goluri, iar eu voi alege să mizez pe minim 4 goluri marcate în meci la cea mai bună cotă disponibilă în mediul on-line în Betfair Exchange

Pariază la cota 40.00 în loc de 1.18 pe victoria Simonei Halep în primul meci de la Australian Open! AI O COTĂ FENOMENALĂ CHIAR AICI >>>>

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Arsenal U23 vs Manchester City U23
Pronostic:
Over 3.5 goluri
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: 9.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro