Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.02

UNIBET

Alexander Zverev e deja o certitudine în circuitul ATP, e considerat printre favoriții la câștigarea Australian Open, iar bookmakerii nu-i acordă nicio șansă la o mare surpriză contra britanicului de origine slovenă Aljaz Bedene. De aceea, linia de handicap e exagerat de mare pentru un prim tur la o competiție majoră, iar faptul că Sascha are obiceiul de a rămâne dator în astfel de turnee e cunoscut pentru toată lumea. Aștept un low start de la Zverev și un meci decent pentru Bedene.


cota2.ro

Oarecum în situația lui Zverev, Karolina Pliskova dă peste o compatrioată, Muchova, care promite multe, dar care, cu siguranță, va fi marcată de un prim meci mare la un turneu de asemenea anvergură. Karo e în formă, a câștigat la Brisbane, de aceea cred că riscul e unul destul de mic, mai ales în condițiile în care serviciul și jocul de forță o vor ajuta în momentele importante.


În final, Jack Sock a avut noroc la tragerea la sorți și a dat peste Alex Bolt, un stângaci din Australia pentru care partidele cu miză mare, pe tablourile principale ale turneelor de Grand Slam, reprezintă, încă, o necunoscută. E diferență mare de nivel între cei doi, Sock e jucătorul cu arme importante pe suprafață rapidă, deci nici aici nu cred că e loc pentru surpriză.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Alexander Zverev vs Aljaz Bedene
Pronostic:
Bedene +8,5 game-uri
Cota
1.71
Karolina Muchova vs Karolina Pliskova
Pronostic:
Pliskova
Cota
1.30
Alex Bolt vs Jack Sock
Pronostic:
Sock
Cota
1.36
Cota finala: 3.02
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro