Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.60

UNIBET

Cu Querrey jucător de forță și cu Herbert tenismen de creație, care adoră jocul variat, cu multe veniri la fileu, meciul dintre ei, din primul tur de la Australian Open, se anunță foarte, foarte echilibrat. Pentru că ambii servesc la un nivel foarte, foarte bun, over-ul la game-uri e indicat, dar aleg varianta ceva mai safe, pentru că am impresia că diferența de cotă nu justifică riscul asumat.


cota2.ro

Între francezii Chardy și Humbert se va da un duel al generațiilor din tenisul din Hexagon, iar al doilea se află la prima prezență directă pe tabloul unui turneu de Grand Slam. Chardy a început 2019 decent, cu semifinală la Brisbane, a cedat în trei seturi la Seppi, în timp ce Humbert a trecut de calificări și la Brisbane, și la Auckland. Chardy e tipul puternic, cu forehand devastator, Humbert are în forehand-ul lovit cu mâna stângă o armă decentă, așa că nici aici nu aștept ca meciul să fie scurt, de doar trei seturi.


În principiu, bookmakerii au dreptate când îl dau favorit pe Marius Copil contra spaniolului Marcel Granollers, dar ibericul se prezintă la Australian Open după un turneu challenger câștigat la Da Ning, în Vietnam. Are încredere, experiență și cred că va găsi, cumva, soluția pentru a sparge serviciul lui Marius și a se ridica deasupra arădeanului măcar în unul dintre seturi.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sam Querrey vs Pierre-Hugues Herbert
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.55
Jeremy Chardy vs Ugo Humbert
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.49
Marius Copil vs Marcel Granollers
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.56
Cota finala: 3.60
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro