Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.59

UNIBET

Pentru a argumenta alegerea lui Reily Opelka înaintea lui Tomas Fabbiano cred că e de ajuns să spunem că americanul are 2 metri și 11 centimetri, în timp ce italianul măsoară doar 1.73m. Cu Isner, Opelka a servit la superlativ, 40 de ași, a câștigat trei tiebreak-uri din patru, iar un deznodământ asemănător ar trebui să aibă și partida de miercuri dimineața.


cota2.ro

În cazul Mariei Sakkari, constanța arătată de jucătoarea din Grecia mă face să cred că nu va rata șansa unui tur al treilea la Aussie Open cu o adversară, Sharma, care nu a arătat mai nimic până acum. Sigur, australianca a venit din calificări, are deja patru victorii, dar ca victime cu nume nu o are pe listă decât pe veterana Vera Zvonareva. Sakkari s-a ridicat la nivelul așteptărilor cu Ostapenko, iar un nivel asemănător îi va ajunge pentru a câștiga.


Deși 2-0 e considerat un pariu riscant în primele tururi de pe tabloul feminin, Kerber mi-a câștigat încrederea prin prestația foarte bună de la Sydney (finală pierdută cu Kvitova) și meciul sigur cu Hercog, în care a pierdut doar patru game-uri. Haddad Maia a strâns patru victorii importante, dar dezavantajul ei e că e o jucătoare ofensivă, adică exact ce Kerber așteaptă pentru a pune în aplicare un tenis de counterpounch la care excelează de ani buni.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Tomas Fabbiano vs Reily Opelka
Pronostic:
Opelka
Cota
1.37
Astra Sharma vs Maria Sakkari
Pronostic:
Sakkari
Cota
1.34
Beatriz Haddad Maia vs Angelique Kerber
Pronostic:
Kerber 2-0
Cota
1.41
Cota finala: 2.59
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro