Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.54

UNIBET

Fraport Skyliners Frankfurt vs Asvel Lyon

Pentru mine, partida de Eurocup dintre Frankfurt Skyliners și Asvel Lyon propune un solist previzibil în această seară. Faptul că nemții au 5 înfrângeri consecutive nu ar trebui să ne mire având în vedere criza acută de efectiv cu care se confruntă, iar francezii de la Lyon, liderii grupei, au în componență jucători experimentați. Voi merge pe victoria oaspeților în handicap asiatic de minim 3 puncte.

cota2.ro

Ilia Ivashka vs Carreno-Busta

La noapte, pe tabloul de masculin de la Australian Open, vom avea o confruntare interesantă între spaniolul Pablo Carreno-Busta și bielorusul Ilya Ivashka, jucător care s-a calificat după retragerea lui Jaziri. Chiar dacă spaniolul vine după un meci de 5 seturi, acesta a jucat doar cu 30 de minute în plus față de aversarul său, pe care l-a învins la US Open cu 3-0 în singura confruntare de până acum, în 2016.

Simona Halep vs Sofia Kenin

Simona Halep va avea de înfruntat în turul doi o americancă de 20 de ani, dar care a câștigat turneul de la Hobart. Cota pe solist este de 1.36, dar dacă deschizi un cont nou la Betfair prin acest link, poți paria pe victoria româncei la cota 45.00! Mă aștept ca americanca să opună rezistență, iar având în vedere forma bună pe care o traversează, o văd capabilă să câștige ceva game-uri

Anastasia Potapova vs Madison Keys

Americanca Madison Keys nu a participat la turneele pregătitoare pentru Australian Open, dar în primul tur a făcut-o praf pe reprezentanta gazdelor, Destanee Aiava, jucătoare de doar 18 ani. Tot o adversară tânără va avea și la noapte, rusoaica Anastasia Potapova fiind născută în mileniul 3. Keys nu are obiceiul de a sta prea mult pe teren, joacă tare, are lovituri puternice, astfel că suntem îndreptățiți să mizăm pe o victorie în minimum de seturi.

Dacă deschizi un cont nou la UNIBET prin butonul de mai jos, ai acces GRATUIT pe viață în grupul de pariuri PREMIUM!


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Frankfurt vs Asvel Lyon
Pronostic:
Asvel -3 HA
Cota
1.61
Ivashka vs Carreno-Busta
Pronostic:
2
Cota
1.52
Halep vs Kenin
Pronostic:
peste 17.5 game-uri
Cota
1.30
Potapova vs Keys
Pronostic:
Keys 2-0 seturi
Cota
1.74
Cota finala: 5.54
Profit: 22.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro