Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.52

UNIBET

Cu șase victorii la rând și un start fulminant de turneu, 6-3, 6-2 cu compatrioata Muchova, cehoaica Pliskova pare cel mai de încredere pariu de pe tabloul feminin în ziua a doua a turului secund de la Australian Open. Brengle nu a fost niciodată la nivelul la care să se bată de la egal la egal cu jucătoarele de top, iar problemele create de serviciul Karolinei vor fi foarte, foarte mari. Sigură pe game-urile în care lansează, logica spune că va pune presiune mult mai ușor pe un serviciu vulnerabil.


cota2.ro

Jucătoare cu ceva experiență în proba de dublu, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu nu ar trebui decât să ia în serios meciul cu localnicele Lizette Cabrera și Jaimee Fourlis pentru a trece în runda a doua. Diferența de nivel e mare și, oricât entuziasm ar avea australiencele, oricât le-ar împinge fanii de la spate, ea nu poate fi surmontată. Irina și Mihaela sunt OUT de la simplu, iar continuarea în proba de dublu, pe un tablou care poate oferi multe surprize, ar putea reprezenta un obiectiv de luat în calcul.


Ultimul meci pe care-l aleg vine din proba de dublu masculin și nu ar trebui să ridice prea multe emoții. Albot și Jaziri sunt eliminați de la simplu, al doilea are probleme medicale, în timp ce McLachlan și Struff sunt jucători de top 20. Nu sunt prea multe de spus, Struff trebuie doar să servească la un nivel decent, iar McLachlan să-și folosească toate cunoștințele adunate în jocul de dublu, singurul pe care-l practică. În cel mai rău caz se retrage Jaziri și ne alegem cu void :).

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Madison Brengle vs Karolina Pliskova
Pronostic:
Pliskova 2-0
Cota
1.49
Begu/Buzărnescu vs Cabrera/Fourlis
Pronostic:
Begu/Buzărnescu
Cota
1.30
Albot/Jaziri vs McLachlan/Struff
Pronostic:
McLachlan/Struff
Cota
1.30
Cota finala: 2.52
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro