Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

TSG 1899 Hoffenheim - FC Bayern München

Astazi se reia Bundesliga, iar primul meci o sa fie cu siguranta extrem de spectaculos deoarece va fi un duel intre Hoffenheim, echipa care joaca exceptional acasa si Bayern Munchen, o campioana in suferinta. Oaspetii au nevoie de victorie pentru a se apropia de liderul Dortmund care are derby cu Leipzig in aceasta etapa. Ma astept la un meci mai bun practicat de Bayern si cred ca vor castiga o repriza.

cota2.ro

Desportivo Chaves - FC Porto

Oaspetii stau linistiti pe prima pozitie in campionatul din Portugalia insa o victorie ar face ca acestia sa pastreze o distanta considerabila de locul secund. Chaves e o echipa destul de slaba si nu cred ca poate face fata fortei celor de la Porto. Cred ca pronosticul ales poate fi bifat destul de usor.

US Palermo - Salernitana Calcio 1919

Palermo, echipa romanului George Puscas, si-a propus promovarea in acest sezon si are, surprinzator, o serie impresionanta de rezultate pozitive. Gazdele nu au mai pierdut de 21 de meciuri acasa si practica un joc excelent pe propiul teren. Salernitana nu a mai castigat in deplasare de 16 meciuri, iar astazi se contureaza un al 17-lea insucces. Ma astept ca gazdele sa aiba initiativa in aceasta partida si sa castige meciul.




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
TSG 1899 Hoffenheim vs FC Bayern München
Pronostic:
Oaspetii castiga minim o repriza
Cota
1.27
Desportivo Chaves vs FC Porto
Pronostic:
Pauza sau Final 2
Cota
1.30
US Palermo vs Salernitana Calcio 1919
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.22
Cota finala: 2.01
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro