Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.94

UNIBET

Prieteni, nu stăm rău deloc în această lună! Personal am 3 bilete câștigate la rând la cote de 3.20, 1.97 și 5.54 și un profit actual de 60 de unități.În această lună, cota medie a biletelor pe care le-am postat este 4.24 și profitabilitatea raportată la mizele totale este de +48%, ceea ce este extraordinar de bine. Desigur, cei care nu sunt obișnuiți cu evidența unui bilanț de pariere, habar nu au despre ce vorbesc, dar din păcate aceștia sunt cotizanții permanenți ai caselor de pariuri. Puteți verifica singuri bilanțul fiecărui tipster în parte dacă dați un click pe numele lui.

Ce se întâmplă în grupul PREMIUM în Ianuarie?

cota2.ro

E simplu..FACEM BANI...am avut o perioadă foarte bună cu 5 pariuri de tip ALL-IN câștigate, iar cei 500 de membri se află pe profit consistent deja.

Înscriere GRATUITĂ în grupul Premium până la final de Ianuarie

Încă mai aveți posibilitatea să vă alăturați celor 500 de membri ai grupului Premium prin înscriere gratuită până la finalul lunii Ianuarie 2019. Din 16 luni de la lansarea acestui grup, avem 14 luni pe profit, iar banca inițială s-a mărit cu 600%! De la 1 februarie este posibil să reintroducem o taxă de acces, deoarece generăm profituri substanțiale pentru membrii deja activi

VEZI AICI CONDIȚIILE DE ACCES GRATUIT ÎN GRUPUL PREMIUM

Referitor la biletul pe care vi-l propun astăzi, o să forțez un pic nota și voi miza pe 5 meciuri la o cotă finală de valoarea 8. Am analizat atent meciurile și teoretic ar trebui să fie toate verzi conform criteriilor proprii de evaluare. Evident, în pariuri neprevăzutul este la tot pasul, așa căc voi folosi o miză mică spre medie, 3/10 unități.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Lille vs Amiens
Pronostic:
1
Cota
1.65
Akhisar vs Besiktas
Pronostic:
Besiktas DNB
Cota
1.44
Hoffenheim vs Bayern Munchen
Pronostic:
over 3 goluri asiatic
Cota
1.60
Twente vs Jong Utrecht
Pronostic:
Twente -1.5 handicap
Cota
1.46
BC Timisoara vs CSU Sibiu
Pronostic:
2
Cota
1.43
Cota finala: 7.94
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro