Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.92

UNIBET

Liverpool - Crystal Palace

”Cormoranii” mentin distanta fata de Manchester City si ma astept ca astazi sa castige impotriva celor de la Crystal Palace si sa-si mareasca avantajul. Liverpool joaca nemaipomenit acasa, iar pentru oaspeti o sa fie extrem de dificil sa scoata chiar si un punct. Cred ca Liverpool o sa incheie meciul cu 3 puncte in cont in aceasta dupa-amiaza deoarece diferenta de valoare este uriasa, iar terenul propriu reprezinta un mare avantaj.

cota2.ro

Real Madrid - Sevilla

Real Madrid vrea revansa dupa ce in meciul anterior impotriva celor de la Sevilla au pierdut categoric cu 3-0. In 14din ultimele 15 intalniri directe in campionat s-au inscris cel putin 3 goluri/meci, iar in aceasta seara ma astept din nou la un festival de goluri din partea celor doua echipe.

Huesca - Atletico Madrid

Atletico Madrid ramane pe pozitia secunda in incercarea de a reusi s-o prinda pe Barcelona, iar cu un succes astazi s-ar apropia temporar la doar 2 puncte. Huesca e lanterna rosie din LaLiga, iar un egal impotriva celor de la Atletico ar fi aur pentru acestia. Cred totusi ca trupa lui Simeone nu o sa piarda in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Liverpool vs Crystal Palace
Pronostic:
Liverpool -1 HA
Cota
1.26
Real Madrid vs Sevilla
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatic
Cota
1.00
Huesca vs Atletico Madrid
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.25
Cota finala: 1.57
Profit: 3.42
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro