Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.85

UNIBET

Primele optimi de finală de pe tabloul masculin aduc o zi cu două meciuri echilibrate, Tiafoe - Dimitrov și Cilic - Bautista, și alte două partide în care Federer și Nadal sunt mari favoriți cu Tsitsipas și Berdych.


cota2.ro

Îmi fac vânt spre meciurile cu jucători de valori apropiate, iar bănuiala mea e că Frances Tiafoe va continua forma bună și în fața unui Grigor Dimitrov care nu a fost testat până acum pe cimentul de la Antipozi. Puștiul american prinde un turneu de grație, deține arme importante în jocul pe suprafețe rapide, iar creativitatea și experiența lui Dimitrov compensează.


Roberto Bautista Agut este într-o formă de zile mari încă de la începutul anului, dar Marin Cilic s-ar putea să se dovedească un adversar mult prea tare. Croatul a fost dominat timp de trei ore de Fernando Verdasco, a avut un noroc teribil cu o dublă greșeală a spaniolului la minge de meci, dar acela poate fi exact genul de moment care să nască o performanță mare. Finalist anul trecut a reînviat, practic, în acest turneu, iar asta ar putea conduce la un declic mental care l-ar putea face să joace un tenis exuberant, de forță, fără prea mult greșeli. În aceste condiții, defensivul Bautista ar avea multe probleme, pentru că spre deosebire de Cilic nu are un serviciu care să-l scoată în momente importante.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Frances Tiafoe vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.60
Marin Cilic vs Roberto Bautista Agut
Pronostic:
Cilic
Cota
1.78
Cota finala: 2.85
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro