Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 6.80

BETANO

Prieteni, voi încerca pentru azi să combin pe un bilet niște meciuri care mi se par câștigătoare, după ce le-am studiat și întors pe toate părțile, iată la ce concluzii am ajuns.

Barcelona vs Leganes - cota 35.00 în loc de 1.11 #banipejos

cota2.ro

Leganes a prins curaj după ce a învins pe Real Madrid în cupă, dar totuși, e fără victorie în 24 din ultimele 25 de deplasări, iar în 6 din ultimele 8 nu a marcat niciun gol. Evident, Barcelona este mare favorită, iar cota normală pe victorie este de 1.11, dar cei care NU au încă un cont deschis la Betfair, cea mai mare casă de pariuri licențiată în România, pot paria pe victoria Barcelonei la cota 35.00, numai dacă își deschid un cont nou prin linkul de mai jos.

Folosește OBLIGATORIU acest cod special când deschizi contul

Rayo Vallecano vs Real Sociedad

Ultimele 4 partide directe dintre cele două echipe au produs minim 3 goluri, fiecare echipă marcând cel puțin odată în fiecare întâlnire. Real Sociedad a avut un meci în plus de disputat în timpul săptămânii în cupă cu Betis. După 3 victorii la rând, Vallecano merită cu siguranță considerația noastră și combinând cu datele statistice, consider că merită încercată combinația 1X și minim 2 goluri marcate în acest meci la o cotă bună oferită de Betano (deschide cont nou aici și ai un Bonus de 500 de Lei)

Fiorentina vs Sampdoria

Sampdoria în va avea astăzi disponibil pe Joachim Andersen, jucător ofertat de Manchester United și Tottenham. De asemenea, l-au readus pe Gabbiadini care întărește un atac destul de solid alături de Quagliarela și Caprari. Fiorentina nu a reușit să învingă Sampdoria în ultimele 6 directe de Serie A, pierzând două dintre acestea, dar este foarte interesant faptul că de fiecare datî ambele echipe au înscris! Îmi face prea mult cu ochiul cota 3.40 pentru X2 & ambele marchează oferită de Betano (deschide cont nou aici și ai un Bonus de 500 de Lei)



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rayo Vallecano vs Real Sociedad
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
2.00
Fiorentina vs Sampdoria
Pronostic:
X2 & GG
Cota
3.40
Cota finala: 6.80
Profit: 23.20
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro