Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.06

BETANO

Prieteni, după biletul tupeist de cota 6.80 bifat duminică din doar două meciuri, vă propun și pentru început de săptămână să jucăm niște meciuri bazate pe logică și statistică. Eu fără argumente nu arunc banii pe bilete la pariuri. Că socoteala de acasă nu e la fel cu cea din târg uneori, e partea a doua :)

Genoa vs AC Milan

cota2.ro

Partida dintre Genoa și AC Milan de luni seară va avea două piese importante lipsă, adică fix oamenii de gol ai fiecărei echipe. Higuain are de cărat mobilă la Londra, în timp ce tânărul denumit „perla poloneză” a genovezilor, Piatek, ofertat chiar de AC Milan, este suspendat.

Pe lângă faptul că ambele formații vor fi lipsite de principalii oameni de gol, 8 din ultimele 10 partide directe disputate la Genova între cele două echipe au produs maxim 2 goluri, aspect întâlnit și în ultimele 5 deplasări consecutive ale milanezilor în actualul sezon de Serie A.

Halep vs Serena Williams

Doar 9 game-uri din 45 disputate la Australian Open a pierdut Serena Williams în această ediție...fantastic...dar cele 3 adversare de până acum au și venit ca mielul la tăiat în fața aceste forțe a naturii. În meciul cu Simona Halep, dorința de a-și răzbuna sora, va fi, probabil, un factor motivațional în plus.

La acest meci voi juca un pariu foarte interesant și sunt convins că nu multă lume s-a gândit la el. Am descoperit în oferta de la Betano un pariu pe statistici pe care îl văd cu șanse bune! Acesta este avantajul de a juca la o casă de pariuri cu ofertă bogată, precum Betano! Deshide și tu un cont la Betano AICI și ia BONUSUL de 500 de Lei >>>>

Pariul se numeste asa: Serena Williams, total game-uri câștigate pe serviciu, după scorul de 40-15, iar selecția pe care voi miza eu este peste 3.0. În cele 3 meciuri disputate de Serena până acum la Australian Open, am observat următoarele situații și procentaje de game-uri câștigate la 15:

  • vs Maria - 4 game-uri și a avut serva de 7 ori din 14 game-uri
  • vs Bouchard - 4 game-uri și a avut serva de 8 ori din 16 game-uri
  • vs Yastremska - 4 game-uri și a avut serva de 7 ori din 13 game-uri

După cum puteți observa, Serena a câștigat minim jumătate din game-urile pe propriul serviciu la 15...Acum, mă aștept să fie câștigătoare această linie de over și ne-ar ajuta și mai mult un meci cât mai lung, în care să aibă serva de mai multe ori. Faza tare este că în cazul în care vor fi fix 3 astfel de game-uri în meci, pariul este de tip asiatic și primim banii înapoi, cota 1.00. Dacă vor exista două sau mai puține...atunci este pierdut, iar pentru a fi câștigător avem nevoie de minim 4.

BAFTĂ multă și vă aștept în grupul PREMIUM unde avem 14 luni pe plus din 16! ROI 600%, iar până la final de lună mai aveți posibilitatea de acces Gratuit! Detalii de acces aici >>>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Genoa vs AC Milan
Pronostic:
sub 2.5 goluri
Cota
1.70
Simona Halep vs Serena Williams
Pronostic:
Serena over 3 de 40-15
Cota
1.80
Cota finala: 3.06
Profit: 20.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro