Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.63

BETANO

SC Freiburg - TSG 1899 Hoffenheim

In ultimele 9 dueluri directe din campionat am avut gol in ambele porti, iar acest lucru nu este singura informatie pe care am gasit-o. Hoffenheim, in toate meciurile jucate in deplasare in acest sezon din Bundesliga, a marcat dar a si primit gol in fiecare dintre ele. Asadar ma astept la un meci spectaculos cu gol in ambele porti.

cota2.ro

VfL Wolfsburg - Bayer 04 Leverkusen

Wolfsburg si Leverkusen sunt doua echipe care meci de meci promit spectacol. Statistica importanta care m-a determinat sa aleg acest pariu este aceea ca in 11 meciuri directe dintre cele doua echipe in campionat, nu am avut meci sub 2.5 goluri. Ma astept ca si astazi sa avem goluri in aceasta partida si bineinteles, mult aport ofensiv din partea acestora.

Borussia Mönchengladbach - FC Augsburg

Gazdele au castigat in acest sezon toate meciurile pe care le-au jucat pe teren propriu. Avand in vedere acest lucru cred ca si astazi pot reusi acest lucru. Daca Borussia a marcat in fiecare meci sa stiti ca Augsburg in deplasare nu a scapat niciodata fara gol primit. Asadar cred ca un gol al gazdelor o sa fie o chestiune de timp in acest meci.

Werder Bremen - Eintracht Frankfurt

Meci foarte interesant intre cele doua echipe. Oaspetii au o echipa foarte competitiva si nu cred ca o sa piarda in acest meci chiar daca Werder a marcat de fiecare data acasa in acest sezon. Un pariu interesant ar fi ”ambele marcheaza” insa eu am ales sa merg pe faptul ca Frankfurt o sa scoata minim un punct de la acest meci.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SC Freiburg vs TSG 1899 Hoffenheim
Pronostic:
Ambele marcheaza
Cota
1.47
VfL Wolfsburg vs Bayer 04 Leverkusen
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.67
Borussia Mönchengladbach vs FC Augsburg
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.53
Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
X2
Cota
1.50
Cota finala: 5.63
Profit: 18.52
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro