Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 11.40

Fortuna

Mi-a bubuit Inbox-ul ieri după biletul de cota 15 câștigat. Vă mulțumesc pentru mesaje, prieteni, dar asta trebuie să devină o obișnuință. Voi încerca și astăzi un bilet destul de curajos și hai să vă spun câteva vorbe despre fiecare meci în parte, ca să înțelegeți de ce am ales să le joc.

COTA 40.00 în loc de 1.33 de la Betfair!

cota2.ro

Dacă încă nu ai cont la Betfair, poți deschide unul chiar azi și poți paria pe cota 40 în loc de 1.33 pe victoria Barcelonei în meciul cu Girona dacă folosești codul special de mai jos1 În plus, vei primi și acces Gratuit în grupul Premium!

<<AICI ai codul pentru cota 40.00>>

Atalanta vs AS Roma

Duvan Zapata trece prin forma vieții la Atalanta, dar ce mă interesează la meciul de azi este aspectul cornerelor. Atalanta face cornere la greu și asta nu e doar o întâmplare, pentru că stilul de joc este unul care favorizează acest aspect. Iată ultimele statistici ale Atalantei la acest capitol în Serie A: 12 vs Napoli, 7 vs Udinese, 7 vs Lazio, 6 vs Genoa, 5 vs Juventus, 8 vs Sassuolo, 8 vs Frosinone. Mă aștept la minim 6 cornere din partea gazdelor astăzi.

Feyenoord vs Ajax Amsterdam

Ajax are 7 meciuri la rând în care a înscris minim 3 goluri! De cealaltă parte, s-au marcat minim 3 goluri în 5 din ultimele 6 partide disputate de Feyenoord, iar gazdele de auzi au încasat minim 2 boabe în ultimele 3. Și în ultimele 4 partide directe Feyenoord a încasat minim 2 goluri de la Ajax. În 5 din ultimele 7 partide ale lui Ajax, ambele echipe au marcat.

Heerenven vs AZ Alkmaar

Rămânem în Olanda pentru o nouă partidă cu potențial de goluri. După isprava de etapa trecută de la Ajax (4-4), Heerenven primește vizita lui Alkmaar, echipă care i-a administrat minim 2 goluri per meci în 8 din ultimele 9 partide directe, meciuri care au produs de fiecare dată minim 3 goluri. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 6 etape disputate de Heerneven la fel ca, ATENȚIE: în 15 din ultimele 16 deplasări ale lui Alkmaar.

Reggio Emilia vs Brescia

Voi miza și pe un meci de baschet din Italia, acolo unde Reggiana primește vizita Bresciei, echipă măcinată de probleme după campania ratată din Eurocup. Luca Vitali este accidentat, iar recent Eric Mika a părăsit echipa. Jordan Hamilton, principalul marcator al Bresciei, este suspendat pentru acest meci de federație, pentru comportamentul nesportiv din meciul cu Varese.

Real Sociedad vs Huesca

Real Sociedad trece printr-o nouă etapă de la numirea noului antrenor, Alguacil Imanol. Echipa este neînvinsă în cele 5 meciuri de când a preluat el șefia, iar în 4 dintre acestea a marcat minim 2 goluri pe meci. Huesca are 8 eșecuri la rând în deplasare și o medie de 2.4 goluri încasate per meci.


Am plasat acest bilet la Fortuna Online, pentru că primești o cotă mărită la unul din meciuri, la alegere dacă joci minim 4 pe bilet! Deschide și tu un cont nou la Fortuna prin butonul de mai jos și vei primi acces Gratuit în grupul de pariuri Premium.



Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Atalanta vs AS Roma
Pronostic:
Atalanta peste 5.5 cornere
Cota
1.68
Feyenoord vs Ajax
Pronostic:
GG3+
Cota
1.64
Heerenven vs AZ Alkmaar
Pronostic:
GG3+
Cota
1.66
Reggio Emilia vs Brescia
Pronostic:
1
Cota
1.51
Real Sociedad vs Huesca
Pronostic:
Sociedad înscrie 2+ goluri
Cota
1.65
Cota finala: 11.40
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro