Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 6.55

BETANO

Ia să vedem dacă putem începe săptămâna cu bine și să continuăm forma bună pe care o traversăm în această lună. Voi posta la FREE un bilet simplu, format din două meciuri pentru azi, mai multă acțiune urmând să aibă loc în grupul PREMIUM. Dacă nu ești încă unul din cei 500 de membri ai grupului Premium, încă mai poți obține acces GRATUIT dacă îndeplinești condițiile de aici >>>>

Moreirense vs Nacional

cota2.ro

Diferența de 9 puncte dintre Moreirense și Nacional nu este întâmplătoare, deoarece gazdele de azi au avut o prestație mai bună pe parcursul sezonului. Deși a pierdut două meciuri consecutive, Moreirense este la doar un punct de locul 5 și poate spera la cupele europene. Indiciile pentru meciul de azi sunt destul de clare:

  • Moreirense a câștigat ultimele 5 partide directe în toate competițiile
  • Moreirense a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri disputate pe propriul teren
  • Moreirense a marcat minim 2 goluri în 8 din ultimele 9 meciuri în care a primit vizita lui Nacional
  • S-au marcat minim 3 goluri în 8 din ultimele 10 deplasări ale lui Nacional din campionat
  • Nacional a încasat minim 2 goluri în ultimele 4 deplasări

În condițiile date voi încerca să atac o cotă curajoasă care presupune victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci, la o valoare foarte bună de 2.30

Basaksehir vs Kasimpasa

Istanbul Basaksehir are ambiția de a câștiga primul titlu din istorie în acest sezon, iar valoarea lotului îi permite să catalogheze acest obiectiv drept unul realizabil. Fără înfrângere în 36 din ultimele 38 de meciuri disputate pe propriul teren, liderul din SuperLiga primește azi vizita unei formații cu evoluții destul de greu de prevăzut, Kasimpasa. Cea mai nouă achiziție a liderului este Demba Ba, care va fi coleg în atac cu Robinho, însă nu cred că va debuta în acest meci. S-au marcat peste 2.5 goluri în 9 din ultimele 10 deplasări ale lui Kasimpasa, iar în 8 dintre acestea ei au înscris minim 2 goluri. Problema oaspeților de azi este absența atacantului Mbaye Diagne, autor a 20 de goluri, 54% din totalul echipei! Pe lânga acesta, va absenta și un fundaș foarte important, Veysel Sari. Ultimul meci fără Diagne în teren a stat mărturie faptului că absența Senegalezului este o lovitură grea, deoarece Kasimpasa a pierdut pe propriul teren cu Rizespor, fără să marcheze.

Având în vedere aceste aspecte și faptul că Basaksehir are cea mai bună apărare din Turcia, cu doar 10 goluri primite în 18 etape, consider că merită să risc o cotă foarte bună de 2.85 pentru victoria gazdelor fără să primească gol.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Moreirense vs Nacional
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
2.30
Basaksehir vs Kasimpasa
Pronostic:
Basaksehir câștigă la 0
Cota
2.85
Cota finala: 6.55
Profit: 22.20
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro