Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 8.05

BETANO

Prieteni, am să încerc și azi un bilet riscant de cota finală 8+, format din doar două meciuri, la fel ca cel pe care l-am încasat ieri. Vă prezint mai jos argumentele și vă recomand o miză de maxim 3/10 pentru așa ceva.

AC Milan vs Napoli

cota2.ro

E meci de cupă și, în general, antrenorii obișnuiesc să rotească echipa, menajând din titulari. Cum partida se anunță una echilibrată, există toate șansele ca în cea de-a doua parte să fie introduși jucători „de bază”, iar în multe cazuri aceștia se dovedesc a fi decisivi. În aceste condiții consider că este justificată alegerea me pentru cota 3.50 ca o rezervă să înscrie.

ATENȚIE: Profită de o cotă specială pentru acest meci pe selecția AMBELE MARCEHAZĂ, deoarece FORTUNA a mărit cota de la 1.85 la o valoare surpriză. Vezi cota nouă și pariază chiar aici >>>

Wolverhampton vs West Ham

Nu știu dacă ați urmărit vreun meci al lui Wolverhampton, dar mie îmi place ce joacă echipa asta, la nebunie. Dintre nou-promovate este de departe cea mai solidă trupă și cu siguranță își merită locul în Premier League. West Ham a avut o perioadă bună, dar a demonstrat din nou în weekend că fisurile din sistemul defensiv reprezintă principala vulnerabilitate. Voi miza pe faptul că gazdele nu pierd acest meci și ambele echipe vor înscrie cel puțin un gol.

Pariază la cota 40.00 în loc de 1.28 pe victoria lui Manchester United cu Burnley chiar aici >>>>

Cota specială de la BETFAIR pentru clienții care își deschid conturi noi chiar acum o poți prinde în exclusivitate aici>>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AC Milan vs Napoli
Pronostic:
Înscrie o rezervă
Cota
3.50
Wolves vs West Ham
Pronostic:
1X & GG
Cota
2.30
Cota finala: 8.05
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro