Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 13.88

BETANO

Prieteni, azi voi încerca un bilet cu pronosticuri mai simple, dar factorul de risc rămâne mare, deoarece avem 5 meciuri combinate, ceea ce nu recomandă mize mai mari de 3/10.

Heidenheim vs Hosten Kiel

cota2.ro

Cele două formații sunt vecine de clasament și au șanse la promovare, dar ceea ce mă încântă este că practică un fotbal superb pentru spectatori. În 6 din ultimele 7 etape disputate de Heidenheim, ambele echipe au marcat, la fel ca în 5 din ultimele 7 ale lui Kiel, care a marcat minim 2 goluri în 6 din acestea. Cele 3 partide directe dintre cele două echipe la nivel de Bundesliga II au produs minim 3 goluri cu fiecare echipă înscriind minim odată.

Hamburg vs Sandhausen

Liderul Hamburg este sub mare presiune și va primi vizita unei formații aflată în foame mare de puncte pentru salvarea de la retrogradare. Dar...așa cum s-au impus 3-0 în tur, mă aștept ca și azi să defileze pe propriul teren. Sandhausen are o medie de aproape 2 goluri primite per meci în deplasare.

Tottenham vs Watford

S-au marcat minim 3 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri ale lui Tottenham, iar Watford a marcat minim 2 goluri în ultimele 4 deplasări. Fără Alli și Kane, singura echipă din Premier League fără egal înregistrat în primele 23 de etape va primi vizita lui Watford, trupă care nu a cunoscut înfrângerea de anul trecut.

Liverpool vs Leicester

Liverpool a marcat minim 3 goluri în ultimele 4 meciuri disputate pe Anfield, iar azi primește vizita lui Leicester, echipă împotriva căreia a înregistrat meciuri cu minim 3 goluri în 6 din ultimele 7 partide directe disputate aici. Ambele formații au avut liber în weekend, nu au fost implicate în FA Cup, iar azi ne putem aștepta la un meci spectaculos.

Atalanta vs Juventus

Atalanta a demonstrat la ultima întâlnire din campionat că știe cum să joace cu Juve și i-a pus probleme campioanei care a plecat cu un singur punct. Absențele lui Bonucci, Cuadrado și Mandzukic pot cântări mult pentru Juve, care va avea mult de furcă pentru un loc în semifinale.

Deschide AICI un cont nou la Betano și primești acces Gratuit în grupul de pariuri PREMIUM!


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Heidenheim vs Kiel
Pronostic:
GG3+
Cota
1.83
Hamburg vs Sandhausen
Pronostic:
1
Cota
1.67
Tottenham vs Watford
Pronostic:
GG
Cota
1.73
Liverpool vs Leicester
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Atalanta vs Juventus
Pronostic:
GG
Cota
1.75
Cota finala: 13.88
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro