Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.26

BETANO

Prieteni, se reia handbalul masculin românesc după pauza cauzată de Campionatul Mondial din Germania și Danemarca. Mizăm pe un combo de cotă 2,26 format din trei evenimente.


cota2.ro

Minaur și Călărași se reîntâlnesc după meciul din optimile Cupei României, atunci când băimărenii s-au impus. Va fi un meci total diferit, în care va conta mult forma de moment, deoarece pauza a scos din ritm puțin echipele. Totuși, la Baia Mare se câștigă greu, un aspect foarte important.


Steaua vine după 19-31 cu Nexe, dar e un rezultat care contează prea puțin. Steaua nu pune bază pe SEHA League, deoarece în multe rânduri a trimis o echipă fără mai mulți titulari. La Bacău se poate câștiga, Steaua are experiență superioară, un lucru ce poate inclina balanța.


Turda începe 2019 la Suceava, un teren greu, dar pe care se impune constant. Gazdele au transferat doi jucători în iarnă, însă impactul lor nu poate fi atât de mare încă de la debut. Turda e o echipă omogenă, cu experiență și care are, pe scurt, toate armele pentru a se impune.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Minaur Baia Mare vs Dunărea Călărași
Pronostic:
Minaur +2.5
Cota
1.33
Știința Bacău vs Steaua București
Pronostic:
2
Cota
1.25
CSU Suceava vs Potaissa Turda
Pronostic:
2
Cota
1.36
Cota finala: 2.26
Profit: 7.56
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro