Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.01

UNIBET

Liverpool - Leicester

"Cormoranii" au sansa sa se desprinda in clasament dupa esecul surprinzator a celor de la Man. City. Ma astept la un meci cu multe goluri insa eu am ales sa merg pe minim un cartonas primit de gazde deoarece cred ca meciul o sa fie unul destul de dur pe alocuri.

cota2.ro

Southampton - Crystal Palace

Oaspetii joaca foarte bine in deplasare si marcheaza destul de mult. Am vazut-o pe Palace in meciul de pe Anfield unde a aratat excelent. "Sfintii" nu se vor mai lasa mai prejos si nu este exclus sa avem gol in ambele porti.

Atalanta - Juventus

Juventus merge cu trupa de baza la Atalanta cu gandul de a se califica. Allegri pune pret pe Cupa Italiei si cred ca Juventus o sa se califice astazi. Atalanta joaca bine pe teren propriu insa am vazut-o in campionat cum a incasat 3 goluri de la o echipa a Romei care nu ma impresioneaza. Naivitatea oaspetilor a facut ca scorul sa fie 3:3. Cred ca Juventus, intr-o zi buna, le poate da cu terenul in cap celor de la Atalanta.

Barcelona - Sevilla

Valverde o sa inceapa cu cel mai puternic 11, iar Sevilliei ii va fi extrem de greu sa scoata un egal. "Catalanii" au nevoie de victorie dupa ce in tur, Sevilla s-a impus cu 2-0. Cred in calificarea Barcelonei si o pot obtine daca jucatorii vor fi concentrati 100%.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Liverpool vs Leicester
Pronostic:
Liverpool peste 0.5 cartonase
Cota
1.40
Southampton vs Crystal Palace
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatic
Cota
1.00
Atalanta vs Juventus
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.40
Barcelona vs Sevilla
Pronostic:
Barcelona -1 AH
Cota
1.33
Cota finala: 2.61
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro