Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.58

Fortuna

Prieteni, pentru azi am mai analizat niște meciuri și consider că merită să joc un pic mai serios pe un bilet format din două meciuri, pe care voi miza 7/10 și vă voi explica și de ce.

Bournemouth vs Chelsea

cota2.ro

Chiar dacă Bournemouth este la mijlocul clasamentului, echipa joacă fotbal și pare că filozofia lui Eddie Howe rămâne atacul. Ce mă interesează la meciul de azi cu Chelsea este aspectul cornerelor pentru echipa gazdă și în specila linia de minim 4 cornere la cotă 1.50 care mi se pare ușor de bifat. În general Bournemuth iese la joc și chiar dacă pierde, pierde frumos, iar dacă a fost în stare să obțină 4 cornere în deplasarea de la Manchester City, echipa cu cel mai ridicat procentaj al posesiei, atunci e clar. Iată ce realizări a avut Bournemouth la capitolul cornere împotriva echipelor din TOP 7 în acest sezon:

  • 9 cu Everton (deplasare)
  • 5 cu Man. United în deplasare și 9 acasă
  • 4 cu Tottenham (deplasare)
  • 6 cu Liverpool (acasă)
  • 5 cu Arsenal (acasă)
  • 4 cu Manchester City (deplasare)
  • 6 cu Chelsea (deplasare)

Medi Bayreuth vs Petrol Olimpija

Ambele echipe au terminat-o cu Champions League în acest sezon și mă aștept ca acest meci să fie unul pentru public. Nemții au shooteri buni de la 3 puncte, iar slovenii pot apera la tineri talentați cu care să experimenteze un joc de baschet rapid și dinamic, pentru că apărarea nu are cum să fie o opțiune. Sincer, mă aștept la un show reușit, cu minim 170 de puncte marcate, dar pentru siguranță voi selecta cota 1.70 pentru minim 161 de puncte în partida de azi

Deschide AICI un cont nou la FORTUNA și primești acces Gratuit în grupul de pariuri PREMIUM!

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Bournemouth vs Chelsea
Pronostic:
over 3.5 cornere gazde
Cota
1.50
Bayreuth vs Ol. Ljubljana
Pronostic:
over 160.5 puncte
Cota
1.72
Cota finala: 2.58
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro