Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.65

BETANO

E. Frankfurt - Borussia Dortmund

Cred ca toata planeta o sa joace goluri la acest meci. Nici eu nu o sa "ma las" si o sa propun un "GG" la acest meci deoarece mi se pare un meci clar de goluri, iar avand in vedere forta celor 2 echipe e clar ca ma astept la gol in ambele porti.

cota2.ro

B. Leverkusen - Bayern Munchen

Oaspetii vor sa profite de un eventual insucces al Burussiei la Frankfurt si cu siguranta victoria este singura varianta pentru acestia. Consider ca valianta aleasa este una destul de simpla.

CFR Cluj - Hermannstadt

Gazdele mentin distanta de 6 puncte fata de FCSB, iar astazi consider ca au o partida destul de simpla. Oaspetii au obtinut rezultate bune de la venirea lui Miriuta insa cred ca CFR o sa fie prea puternica pentru ei astazi si o sa merg pe victoria gazdelor.

Barcelona - Valencia

"Catalanii" au un moral excelent dupa lectia de fotbal administrata Sevilliei, iar meciul de astazi nu pare unul foarte greu. Valencia trece printr-o perioada destul de slaba, iar daca Barcelona prinde o zi buna o poate zdrobi pe aceasta. Cred ca Barcelona poate castiga lejer acest meci.

Dunarea Calarasi - FCSB

FCSB are nevoie de victorie astazi pentru a tine pasul cu CFR, iar debutul lui Teja pare scenariul perfect. Ma astept ca cei de la FCSB sa-si arate clasa si daca vor juca asa cum ar trebui, Dunarea Calarasi o sa aiba un meci foarte greu. Cred ca FCSB o sa castige astazi si o sa obtina cele 3 puncte.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
E. Frankfurt vs Borussia Dortmund
Pronostic:
GG
Cota
1.44
B. Leverkusen vs Bayern Munchen
Pronostic:
Pauza sau Final 2
Cota
1.41
CFR Cluj vs Hermannstadt
Pronostic:
1
Cota
1.42
Barcelona vs Valencia
Pronostic:
1
Cota
1.40
Dunarea Calarasi vs FCSB
Pronostic:
Oaspetii castiga minim o repriza
Cota
1.40
Cota finala: 5.65
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro